Locatie

Adres
De Winterstripbeurs vindt plaats in het ‘Stadshuus’ aan de Grote Markt van Lochem, midden in het historische centrum van de stad. Het ‘Stadshuus’ is het oude gemeentehuis van de gemeente Lochem, pal naast de Grote- of Sint Gudulakerk. U kunt het niet mislopen! In het oude gemeentehuis worden tegenwoordig evenementen en activiteiten georganiseerd, en kunnen ondernemers ruimte huren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.stadshuuslochem.nl.

‘Het Stadshuus’ Lochem
Markt 3
7241 AA Lochem

Parkeren
Het centrum van Lochem biedt voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren, zowel in als om het centrum heen. Aan het marktplein zelf kunt u parkeren, maar net buiten het centrum kunt u aan de Mauritsweg ook een parkeerplaats vinden. Hier parkeren is gratis. Aan de Julianaweg, ter hoogte van bushalte Noorderwal is ook een gratis parkeerplaats. Zie het onderstaande kaartje voor de parkeerplaatsen ten opzichte van de beurslocatie:

kaartje website WSB.jpg

Openbaar vervoer
Het treinstation van Lochem ligt buiten het centrum van de stad, wat bij aankomst voor verwarring kan zorgen. Het is echter een korte wandeling van 15 minuten om van het station naar het centrum te komen. Hieronder is de kortste route van station naar beurslocatie weergegeven.

Naamloos-4.jpg

Voorheen liep Buslijn 52 vanaf het station naar het centrum, maar die dienstregeling is helaas gestopt.